Spanje s čebelami

Bi radi izkusili nekajdrugačnega, vznemerljivega in hkrati zdravega? Preizkusite vse užitke spanja s čebelami in si privoščite čebeljo pomoč. Ko boste izkusili, kako sproščujoče, pomirjujoče in zdravilno je, bo to za vedno sprermenilo vaše življenje. Uživajte v zvokih narave, poslušajte brenčanje čebel in vonjajte zrak, ki prihaja iz panjev. Ta neverjetni čebelnjak, ki je ometan z glino je odlična terapija za celotno telo, ki temelji na tesnem stiku s čebelami

Spanje nad čebeljimi panji

Spanje na panjih je ena velika pustolovščina in je zelo preprosto. Ne skrbite, čebele med spanjem ne letijo po sobi. Čebele so v več panjih, nameščenih pod posteljo, in v čebelnjak prihajajo le od zunaj. Vedeti, da čebele brenčijo pod posteljo, je vznemerljivo. Spanje v istem prostoru, kjer čebele aktivno delujejo, obnovi moč in odpornost. Čisti in zdrav zrak prikaja skozi drobno mrežo čebeljega doma.

Prostoren čebelnjak

Čebelnjak se nahaja ločeno v sadovnjaku za hišo. Grajen je iz gline, slame in lesa. Ne skrbite za priročnost in udobje. Čebelnjak ima tri enojne postelje (velikost: 90x200cm) in sodobno kopalnico s prho. Na voljo so brisače in posteljnina.

Prostornina je 20m2 z ozirom na lokalno tradicijo in apiturizem. Upoštevajte, da v čebelnjaku ni brezžičnega interneta in televizije. Sprostite se, povežite se z naravo, razstrupite se in začutite zdravilno moč čebel. Parkirišče je na voljo pred hišo in je brezplačno.

Za zdrav čebelji zajtrk poskrbimo za doplačilo. Če si želite sami pripraviti zajtrk, vam je na voljo popolno opremljena kuhinja. Kuhinja ni v čebelnjaku, temveč v garaži hiše, ki smo jo preuredili v prijetno poletno kuhinjo.

Naredite rezervacijo:

Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title